Nový projektový zpravodaj

21. 6. 2013

Novinky a události spojené s proměnou ostrova Santos

6. ZPRAVODAJ PROMĚNY OSTROVA SANTOS – červen 2013

Šesté a poslední číslo projektového zpravodaje Proměny ostrova Santos shrnuje stav dokončovacích prací na ostrově, jehož proměna je prakticky u cíle. Zároveň informuje o letních akcích pro veřejnost, které si na Santosu určitě nenechte ujít.

Santos úspěšně prošel první zatěžkávací zkouškou v podobě rozvodněné Otavy, která počátkem června zalila jeho část. Svou náruč lesopark otevře návštěvníkům s příchodem letních prázdnin. Už 7. července se v jižní části ostrova uskuteční slavnostní žehnání zvonu pro dřevěnou zvonici od umělce Václava Fialy. Ujít si určitě nenechte 27. července ani slavnost k otevření ostrova s bohatým doprovodným programem. O tom, že Kdo si hraje, zlobí míň, se na Santosu přesvědčíte hned 28. července. A tradiční hudební festival Šumava rocks vás určitě rozhoupá v kolenou 17. srpna.

Těšíme se na vás.

Projektový zpravodaj vydáváme v rámci podpory projektu. Zpravodaj je distribuován zdarma, všechna vydání jsou dostupná zde