Santos aktuálně

15. 12. 2011

Aktuální přehled událostí spojených s projektem obnovy lesoparku na sušickém ostrově, včetně pozvánky na další veřejné projednání.

Druhé vydání projektového zpravodaje, který vydáváme na podporu proměny Santosu, přináší shrnutí dosavadního postupu v projektu. Ačkoliv se v průběhu letošního roku viditelně příliš změn neudálo, práce na přípravě revitalizace lesoparku na ostrově Santos se nezastavily. Podrobnosti najdete v projektovém zpravodaji, který si můžete stáhnout na této stránce.

Na stránkách zpravodaje se rovněž dozvíte, co čeká příznivce sušického Santosu v příštím roce. Ve středu 25. ledna se uskuteční další veřejné projednání, kde se zájemci o projekt seznámí s dopracovaným architektonickým návrhem z atelieru Florart. Představeny budou také výsledky podrobného hodnocení dřevin na ostrově i záměr dalšího postupu při jejich probírce a obnově. Setkání se zástupci města Sušice, nadace a architektem Martinem Kovářem z atelieru Florart se koná ve velké zasedací místnosti MěÚ Sušice na Náměstí Svobody 138 od 16 hodin.

K odběru elektronické nebo tištěné verze zpravodaje Proměny sušického Santosu je možné se přihlásit na adrese info@nadace-promeny.cz.